Revino Gourmet October 2022 CADOURI 1_1

BRANZETURI ROMANESTI

BRANZA DE TAGA - MATURATA IN GROTA DE LA TAGA
BRANZA DE TAGA - MATURATA IN GROTA DE LA TAGA Povestea brânzei de Țaga ne duce în vremuri îndepărtate, acum câteva sute de ani, când ciobanii nobilului Schilling au furat o parte din caşul de oaie al acestuia și l-au ascuns într-o grotă din apropiere. [...]
BRANZA ATELIER - MATURATA IN SALINA PARID
BRANZA ATELIER - MATURATA IN SALINA PARID Sovata, jud. Mureș Gama Atelier este un proiect de suflet pentru Hochland România, născut din dorința de a aduce pe piață produse artizanale, care prin savoarea lor nobilă se pot alătura momentelor speciale din [...]
TELEMEAUA DE SIBIU
TELEMEAUA DE SIBIU Telemeaua de Sibiu este cel de-al şaptelea produs românesc înregistrat la Uniunea Europeană. Vestita brânză respectă acum, oficial, o reţetă locală, moştenită din străbuni. Telemeaua de Sibiu este o brânză [...]
BRANZA DE BURDUF, RETETA MONTANA
BRANZA DE BURDUF, RETETA MONTANA Brânza de burduf este o brânză frământată, produsă tradițional de sute de ani la stânele de munte. Este destul de compactă și păstoasă. Se păstrează într-un burduf făcut din piele sau stomac de oaie, [...]

PROIECTELE NOASTRE

 

B4 CR
Cramele Românești, soiuri autohtone de struguri
Degustări de vinuri
 
B2 WINE SHOW
Salon de vinuri și turism viticol, a-6-a ediție
6-8 Mai 2023
 
B1 RG
Salon gastronomic, prima ediție
21-23 Octombrie 2023

Abonați-vă la Newsletter