SODINAL - TOTUL PENTRU ENOLOGIE ȘI VINIFICAȚIE

 

Fondată în 1993, compania Sodinal are un rol principal în implementarea și dezvoltarea enologiei și vinificației moderne în Europa Centrală și de Est. Acoperind patru țări și datorită structurii sale bine dezvoltate, echipei de profesioniști și partenerilor cunoscuți la nivel mondial, compania Sodinal implementează inovațiile și contribuie la dezvoltarea enologiei și tehnicilor de vinificație.

sodinal revino

 

_______________________

 

CADOURI CORPORATE - CRĂCIUN BRÂNZETURI ȘI VINURI ROMÂNEȘTI

 

Produse 100% românești 

 

Am selectat cu atenție brânzeturi și vinuri locale pentru a oferi experiențe gastronomice complete.

Pachetele noastre pot fi cadoul perfect pentru pasionații de gastronomie și nu numai.

 

banner cadouri branza si vin

OAMENI

Ileana Braniște: O vamaioată care face asocieri netradiționale de mâncare și vinuri
Ileana Braniște: O vamaioată care face asocieri netradiționale de mâncare și vinuri Asocierile gastronomice completate de vin pot fi experiențe cu adevărat interesante, acasă, la restaurant sau în wine bar-uri, dacă reușiți să găsiți un echilibru între gusturi, texturi și arome. Ileana Braniște este unul dintre acei oameni pentru care asocierea vinului cu mâncarea și exercițiile de imaginație care vin la pachet sunt o provocare constantă, dar și [...]
Alexandru Pițigoi, Mesange Fromagerie: Totul a pornit de la pasiunea pe care o am pentru branzeturi in special pentru cele de buna calitate
Alexandru Pițigoi, Mesange Fromagerie: Totul a pornit de la pasiunea pe care o am pentru branzeturi in special pentru cele de buna calitate Lui Alexandru Pițigoi, fondatorul Mesange Fromagerie, i-au plăcut mereu brânzeturile, dar a început să le consume și să le descopere tot mai mult în ultimii 10 ani. Născut și crescut în București, a activat în domeniul automobilelor și al sportului cu motor, iar în paralel a dezvoltat o afacere în Africa alături de parteneri străini. Chiar [...]
Monica Peleanu, manager Winestone: “Preparatele din noul meniu conțin ingrediente locale și de sezon, care se asociază, bineînțeles, cu vinurile românești”.
Monica Peleanu, manager Winestone: “Preparatele din noul meniu conțin ingrediente locale și de sezon, care se asociază, bineînțeles, cu vinurile românești”. Monica Peleanu, manager Winestone și o mare iubitoare de vinuri și de mâncare bună, face o incursiune în lumea restaurantului unde clienții descoperă vinuri românești și un meniu cu produse locale, dar și locul unde se desfășoară masteclass-urile organizate în cadrul ReVino Bucharest Wine Fair. Care este conceptul restaurantului Winestone Victoriei37? [...]
Adrian Filiuță: Titlul de Master Sommelier presupune nenumărate ore de studiu, foarte multe degustări, călătorii și ambiția de a nu renunța
Adrian Filiuță: Titlul de Master Sommelier presupune nenumărate ore de studiu, foarte multe degustări, călătorii și ambiția de a nu renunța Plecat de mai bine de zece ani din țară, Adrian Filiuță, somelier stabilit în Sydney, a primit de curând titlul de Master Sommelier (MS), unul dintre cele mai importante titluri care se pot obține în lumea vinului. Cum a fost plecarea din țară și ce a însemnat pentru dumneavoastră? Sunt plecat din țară de vreo 10 ani. Inițial, plecasem să lucrez pe [...]
Oliver Bauer: M-am mutat în România pentru a face performanță în vinificație
Oliver Bauer: M-am mutat în România pentru a face performanță în vinificație Oliver Bauer, enolog al Cramei Știrbey și proprietar și enolog al Cramei Bauer, locuiește din 2004 în România după ce a dobândit cunoștințele despre vin și vinificație în Germania care este și țara natală. „M-am născut și am fost crescut într-o cramă din Flein/ Württemberg Germania. Deși nu am fost niciodată forțat sau obligat să [...]
Ghislain Moritz: Printre cele mai importante unelte ale unui vinificator, este susţinerea conjugală
Ghislain Moritz: Printre cele mai importante unelte ale unui vinificator, este susţinerea conjugală Acum aproape patru ani, Valeriu Stoica ţinea discursul de inaugurare a Cramei Avincis, din care îmi amintesc clar că picătura de vin partea cu etimologia denumirii: “A vine de la Andreea, fiica noastră. V vine de la Valeriu, care sunt eu. I vine de la Irinel, soţia mea. VIN vine de la vinul pe care sper că-l veţi bea cu plăcere în această zi. VINCIS evocă ideea de [...]
Ana Sapungiu, prima româncă Master of Wine, despre pasiunea pentru vin și potențialul României în această industrie
Ana Sapungiu, prima româncă Master of Wine, despre pasiunea pentru vin și potențialul României în această industrie Ana Sapungiu, prima femeie din România care obține calificarea oficială de Master of Wine, ne-a povestit cu drag și pasiune despre parcursul ei profesional, dragostea pentru vin și despre activitățile profesionale pe care le are. Ana este româncă, născută în Giurgiu, dar încă de la vârsta de șase ani s-a mutat la București unde a locuit până [...]
Paul Fulea, proprietar Crama Histria: Cea mai bună recoltă? Cea de anul viitor, bineînțeles.
Paul Fulea, proprietar Crama Histria: Cea mai bună recoltă? Cea de anul viitor, bineînțeles. Paul Fulea, proprietarul Cramei Histria reușește să ducă mai departe visul tatălui său și pune pe picioare o cramă înființată acum trei ani, dar cu plantații de viță de vie care datează din 1976, 2006 sau 2013. Crama Histria (DOC Colinele Dobrogei) merită să fie descoperită. Cum ai început să lucrezi în industria vinului? Am început acum cinci [...]
Aurel Rotărescu: Fiecare an e diferit, nu mă plictisesc niciodată, iar provocările sunt la fiecare pas.
Aurel Rotărescu: Fiecare an e diferit, nu mă plictisesc niciodată, iar provocările sunt la fiecare pas. O descriere de 6 rânduri în 'World Athlas of Wine', lucrarea lui Hugh Johnson, a trezit interesul față de terroir-ul românesc, contelui francez Guy TYREL de POIX, stomatolog de meserie și pasionat de vinuri prin genealogie și înclinație. Intuind potentialul calitativ al regiunilor viticole românesti, el lasă în urmă 600 de ani de experiență de familie [...]
Interviu cu enologul Albertus van der Merwe. Vinuri din Lumea Noua la Mosia de la Tohani
Interviu cu enologul Albertus van der Merwe. Vinuri din Lumea Noua la Mosia de la Tohani Despre Moşia de la Tohani ştim că este cea mai mare cramă din podgoria Dealu Mare (500 ha) – zonă cuprinsă între localităţile Ploieşti şi Buzău, recunoscută pentru vinuri. Crama Tohani a evoluat odată cu timpul și odată cu țara. Când consumatorii români de vin au început să devină pretențioși, în Dealu Mare venea Albertus van der Merwe, [...]
Interviu cu Victor Deleanu, cel mai tânăr Director General al unei crame din România
Interviu cu Victor Deleanu, cel mai tânăr Director General al unei crame din România Față de principalii producători de vin din Franța, Spania și Italia, România este abia la prima generație de proprietari de cramă. Explicația este simplă. Abia în 1991 au început privatizările fostelor vii ale IAS-ului (Întreprinderea Agricolă de Stat), iar cea mai veche cramă privată din România datează din 1993. Ca să avem termen de comparație, [...]

PROIECTELE NOASTRE

 

CRAMEROMANIA.RO - VINURI ROMÂNEȘTI
Cramele în România, soiuri autohtone de struguri, degustări de vinuri
REVINO BUCHAREST WINESHOW
Salon de vinuri, Ediție Specială, Mai 2021
 
REVINO CHEESE & WINESHOW
Salon de brânzeturi și vinuri, Ediție Specială

Abonați-vă la Newsletter

Veți primi noutăți despre vinuri și activități conexe.

 

Bifați căsuța "Nu sunt robot"