FERMA DACILOR - PRAHOVA - MUNTENIA / DEALU MARE

‹ INAPOI
Ferma Dacilor - Prahova

FERMA DACILOR - PRAHOVA

Adresa: Sat Tohani, Com. Gura Vadului, Loc. Mizil, Jud. Prahova

Telefon: +4 0728 757 048

Email: fermadacilor@gmail.com

Coordonate GPS: 45.04, 26.25

Situată pe drumul vinului, în satul Tohani, comuna Gura Vadului, județul Prahova, Ferma Dacilor pune la dispoziția oaspeților săi un restaurant cu o capacitate de 120 de persoane și locuri de cazare în 8 camere duble, 6 camere twin si 4 "Casute in copac". Pentru grupuri mai mari, capacitatea de cazare poate fi mărită cu încă 30 locuri situate la 7 kilometri, în orașul Mizil, ferma putând organiza în acest caz și transportul oaspeților între cele două locații.

 

Pe lângă delicioasele preparate tradiționale românești, realizate din ingrediente naturale, produse local, Ferma Dacilor oferă o multitudine de activități pentru toate gusturile: vânătoare, echitație, trasee de off-road și enduro, plimbări cu motoparapanta și cu balonul cu aer cald, trasee de bicicletă, escaladă sau tiroliană. Aceste activități îi vor bucura deopotrivă pe cei mici și pe cei mari, pe cei dornici de aventură și pe cei ce vor pur și simplu să se relaxeze în mijlocul naturii.

 

Pentru pasionații de vinuri, sau pentru cei ce doresc o inițiere în acest domeniu fascinant, Ferma Dacilor organizează degustări de vinuri la cramele Lacerta, Tohani, Budureasca sau Rotenberg.

 

 

 

Degustări - Cazare

 

 

Contact rezervari: +40 728 757 048, fermadacilor@gmail.com

 

Rezervare în prealabil (inclusiv pentru prânz sau cină)

 

Facilităţi: Wifi gratuit, loc de joacă pentru copii.

 

Activitaţi: vânătoare, echitație, trasee de off-road și enduro, plimbări cu motoparapanta și cu balonul cu aer cald, trasee de bicicletă, escaladă sau tiroliană.

 

 

PROIECTELE NOASTRE

 

Bază de date a cramelor din România
 
A1
Salon de vinuri și turism viticol, a 8-a ediție
10-12 Mai 2025
 
Salon gastronomic, a 3-a ediție
5-6 Octombrie 2024

Abonați-vă la Newsletter