SODINAL - TOTUL PENTRU ENOLOGIE ȘI VINIFICAȚIE

 

Fondată în 1993, compania Sodinal are un rol principal în implementarea și dezvoltarea enologiei și vinificației moderne în Europa Centrală și de Est. Acoperind patru țări și datorită structurii sale bine dezvoltate, echipei de profesioniști și partenerilor cunoscuți la nivel mondial, compania Sodinal implementează inovațiile și contribuie la dezvoltarea enologiei și tehnicilor de vinificație.

sodinal revino

 

_______________________

 

CRAMA BASILESCU / CASA DIN VIE - PRAHOVA - MUNTENIA / DEALU MARE

‹ INAPOI
Crama Basilescu / Casa din Vie - Prahova

CRAMA BASILESCU / CASA DIN VIE - PRAHOVA

Adresa: Str. Valea Nucetului, nr. 23, Urlaţi, jud. Prahova

Telefon: +40 745 523 537

Email: contact@cramabasilescu.ro

Website: www.basilescu.ro

Coordonate GPS: 44.9972331, 26.2486381

 

Povestea Cramei Basilescu – peste un secol de viață

 

Povestea Basilescu are o savoare aparte, asemeni vinurilor produse aici. Lumea evoluează datorită oamenilor cu viziune, care simt şi acţionează înaintea epocii lor. Astfel de vizionari au fost Nicolae şi Aristide Basilescu.

Nicolae Basilescu, născut la Urlaţi în 1860, s-a evidențiat încă de la început prin inteligența și ambiția extraordinară care l-au ajutat să-și depășească limitele sociale. S-a remarcat ca o personalitate proeminentă a societăţii româneşti de secol XIX, fiind decan al Facultăţii de Drept Bucureşti cu cea mai lungă perioadă de decanat în istoria acestei instituţii și întemeietorul cartierului Bucureștii Noi. Misiunea nobilă a lui Nicolae Basilescu a fost continuată de fiul său Aristide Basilescu, care a fost şeful catedrei de economie politică a Universitătii Bucureşti

 

Nicolae Basilescu & St. Marceaux&Co – girul calității

 

În perioadă 1910-1921, Nicolae Basilescu restaurează Fabrica de Bere din Bucureștii Noi și o transformă în Fabrica de Șampanie Naturală in colaborare cu Maison de Champaigne St. Marceaux & CO. din Franța.

 

Tradiția continuă

 

Tradiţia continuă prin renaşterea Cramei Basilescu. Îndeplinirea visului de a produce vinuri unice, de excepție, prin recuperarea podgoriilor a început după anul 2003, când moştenitoarea lui Nicolae Basilescu reuşește să-și redobândească o parte din bunuri printre care via și conacul de la Urlați.

 

Viile, conacul și noua cramă înfiinţată in 2008 reprezintă azi locul unde vechile tradiții îşi găsesc valențe moderne. Viile cu soiuri preponderent românesti sunt readuse la viață și îngrijite cu pricepere și dragoste, astfel încât să ofere vin de înaltă calitate, caracterizat prin eleganță, excelentă și distincție.

 

Vinul Basilescu păstrează şi un strop din istoria interbelică, amintindu-ne de caracterul puternic şi revoluționar al vizionarilor Basilescu; este un mod de a ne întoarce în timp, de a ne contopi cu idealurile Basilescu, cu pasiunea și dorința de emancipare.

 

Casa din Vie oferă clienților servicii de cazare în 6 camere pentru 12 persoane și servicii suplimentare în Urlați, pe Drumul Vinului, 20 km distanță de Ploiești, 60 km față de aeroportul internațional București (OTP) și cca 80 km distanță de București.

 

 

Vizite cramă - Degustări vinuri - Cazare

Tur cramă, degustare 5 vinuri din gama Eclipse și platou de neutralizatori (brânză, pâine, mere)
50.0 lei / (11.0 euro)
Tur cramă, degustare 5 vinuri din gama Îngeri din Micul Paris și platou de neutralizatori (brânză, pâine, mere)
65.0 lei / (15.0 euro)
Tur cramă, degustare 5 vinuri din gamel Golem și Îngeri din Micul Paris și platou de neutralizatori (brânză, pâine, mere)
80.0 lei / (18.0 euro)
Cazare cameră dublă, pat matrimonial, cu balcon, fară mic dejun
260.0 lei / (55.0 euro)
Cazare cameră dublă, pat matrimonial, cu balcon, fară mic dejun
210.0 lei / (44.0 euro)
Cazare cameră dublă, pat matrimonial, fara balcon, fară mic dejun
210.0 lei / (44.0 euro)
Cazare cameră dublă, pat matrimonial, fara balcon, fară mic dejun
150.0 lei / (32.0 euro)

 

 

CAZARE

 

Costuri suplimentare:

- mic dejun tip bufet suedez: 25 lei/persoană adult

- prânz/cina: 70 lei/persoană

 

Camerele sunt mobilate cu mobilier din lemn: pat dublu, veioze retro, dulap, masă, scaun, cuier, draperii, lenjerie, oglindă, TV LCD. Fiecare cameră are baie proprie.

 

Internet WI FI gratuit, disponibil în zona publică.

 

Loc special amenajat afară pentru fumatori. Fumatul în interior este strict interzis.

 

Parcare gratuită pentru clienții pensiuni. Supraveghere video 24 h / 24 h în locurile publice.

 

Sistem din lemn tip jacuzzi (Hot Tub / Ciubar) cu apă sărată și incalzită, prevazut cu aeromasaj, cromoterapie si hidromasaj, în mijlocul naturii – în curs de amenajare - cost suplimentar.

 

Rezervările sunt considerate ferme și garantate odată cu plata avansului de 50 %, în numerar la Recepţie / POS la recepție sau prin transfer bancar, în contul societății SC CASA DIN VIE TURISM SRL, CUI 40749007, J29/1207/2019 – Cont IBAN Lei: RO02BRDE300SV70038663000 deschis la BRD - Urlați. După confirmarea plății, vom emite factura de avans pe numele plătitorului (persoană fizică sau juridică). Se restituie avansul în cazul în care anularea rezervării se face cu nu mai puțin de 3 zile înaintea sosirii.

 

 

DEGUSTĂRI

 

Servicii corporate: organizarea de degustări de vin / jocuri/concursuri în cadrul team-building-urilor/conferințelor pentru corporații multinaționale, bănci, firme de avocatură, dezvoltatori, firme din diverse domenii de activitate, mici, medii sau mari.

 

Prețurile sunt valabile pentru grupuri de minim 10 persoane. Pentru grupuri mai mici, prețurile se oferă la cerere.

 

Contact:

 

Telefon: +40 244 271 053, +40 745 523 537

 

E-mail: rezervari@casadinvie.ro

 

Website: www.casadinvie.ro

 

Rezervare în prealabil, cu minim 10 zile înaintea vizitei.

 

Program:

 

Luni – vineri, 8.00 – 16.30

 

Sâmbătă – duminică, cu rezervare pentru degustare

 

Wifi: Da

 

Plata în Ron. Plata cu cardul: DA

 

Preţurile includ TVA.

 

Prețurile serviciilor oferite de cramă, comunicate pe site-ul www.revino.ro sunt aproximative și pot fi modificate ulterior de către aceasta.

 

 

PROIECTELE NOASTRE

 

CRAMEROMANIA.RO - VINURI ROMÂNEȘTI
Cramele în România, soiuri autohtone de struguri, degustări de vinuri
REVINO BUCHAREST WINESHOW
Salon de vinuri, Ediție Specială, 9-10 Octombrie 2021
 
REVINO CHEESE & WINESHOW
Salon de brânzeturi și vinuri, Ediție Specială

Abonați-vă la Newsletter

Veți primi noutăți despre vinuri și activități conexe.

 

Bifați căsuța "Nu sunt robot"