SODINAL - TOTUL PENTRU ENOLOGIE ȘI VINIFICAȚIE

 

Fondată în 1993, compania Sodinal are un rol principal în implementarea și dezvoltarea enologiei și vinificației moderne în Europa Centrală și de Est. Acoperind patru țări și datorită structurii sale bine dezvoltate, echipei de profesioniști și partenerilor cunoscuți la nivel mondial, compania Sodinal implementează inovațiile și contribuie la dezvoltarea enologiei și tehnicilor de vinificație.

sodinal revino

 

_______________________

 

CRAMA FERDI - PRAHOVA - MUNTENIA / DEALU MARE

‹ INAPOI
Crama Ferdi - Prahova

CRAMA FERDI - PRAHOVA

Adresa: Vâlcănești, Jud.Prahova

Telefon: +40 723 768 322

Email: office@cramaferdi.ro

Website: www.cramaferdi.ro

Coordonate GPS: 45.116667, 25.933333

Crama Ferdi are rădăcini în dorința de a măiestri vinul și reprezintă în totalitate viziunea și conceptul proprietarului și vinificatorului cramei, Fernando Mihăilescu, cel care și-a asumat provocarea creării vinurilor într-un stil personal dar după metoda tradițională.

 

În urmă cu 10 ani își făcea, timid, loc în regiunea Tohani a Dealului Mare, pe o suprafață de doar 1,5 ha. Prioritatea sa a fost, întotdeauna, atingerea excelenței în producția de vinuri, știind că vinul de calitate își are obârșia în vie. Ca urmare, după un atent proces de îngrijire a viei, se face o selecție pe fiecare butuc în parte iar, la final, se recoltează manual în lădițe, în vederea obținerii unor struguri de prima clasă. Sistemul de vinificație este unul de perspectivă îndelungată, având în vedere că vinurile roșii premium sunt maturate, de la 1 la 2 ani, în barrique-uri de stejar.

 

Principiul less is more se observă începând cu intervenția minimă în procesul de vinifcatie, vinurile transmițând adevărata esență a terroir-ului din care provin, finalizând cu denumirile acestora, care au legătură cu memoria afectivă a fauritorului lor.

 

Crama se află la 100 km distanță de București, iar în vecinătate are variate facilități de cazare.

 

 

Vizită la cramă și degustare de vinuri

Tur de cramă și degustare de 5 vinuri, apă și grisine. Timp alocat aprox. 1 oră. La achiziționarea a 6 sticle de vin nu se mai percepe taxă de degustare.
50.0 lei / (10.0 euro)
Tur de cramă și degustare de 7 vinuri, platou ham&cheese, apă și grisine. Timp alocat aprox. 1 ora și 45 min. La achiziționarea a 12 sticle de vin nu se mai percepe taxă de degustare.
100.0 lei / (20.0 euro)

 

Contact și informații pentru degustări de vinuri la cramă

 

Degustările se fac în engleză sau română, la cerere.

 

Telefon: +40 723 768 322

 

E-mail: office@cramaferdi.ro

 

Numar minim-maxim de persoane: 4-15

 

Program: luni-duminică, 10.00-18.00

 

Rezervări: în prealabil telefonic sau prin e-mail

 

Facilități: Wifi, parcare

 

Plata în RON. Plata cu cardul: NU

 

Preţurile includ TVA.

 

Facilități de cazare:

 

 

Prețurile serviciilor oferite de cramă, comunicate pe site-ul www.revino.ro sunt aproximative și pot fi modificate ulterior de către aceasta.

 

 

Crama Ferdi - PrahovaCrama Ferdi - PrahovaCrama Ferdi - PrahovaCrama Ferdi - PrahovaCrama Ferdi - PrahovaCrama Ferdi - PrahovaCrama Ferdi - PrahovaCrama Ferdi - PrahovaCrama Ferdi - Prahova

Vezi si alte crame

PROIECTELE NOASTRE

 

CRAMEROMANIA.RO - VINURI ROMÂNEȘTI
Cramele în România, soiuri autohtone de struguri, degustări de vinuri
REVINO BUCHAREST WINESHOW
Salon de vinuri, Ediție Specială, 9-10 Octombrie 2021
 
REVINO CHEESE & WINESHOW
Salon de brânzeturi și vinuri, Ediție Specială

Abonați-vă la Newsletter

Veți primi noutăți despre vinuri și activități conexe.

 

Bifați căsuța "Nu sunt robot"