CRAMA VILLA VINEA - TRANSILVANIA

‹ INAPOI
Crama Villa Vinea

CRAMA VILLA VINEA

Adresa: Sat Mica, Nr. 243, Jud. Mureş

Telefon: +40 365 505 107

Email: wine@villavinea.com

Website: www.villavinea.com

Coordonate GPS: 46.367194, 24.410111

Villa Vinea

 

 

 

 

Crama Villa Vinea este o construcţie nouă cu o arhitectură ce aminteşte de vechile turnuri de prin satele Transilvaniei. Sub pamânt se află tancurile de inox, în care fermentează la temperatură controlată mustul ce apoi se transformă în vin. Povestea vinului, în această cramă gravitaţională pe trei niveluri, începe de pe "acoperişul" ei de unde strugurii cad într-un desciorchinător, apoi ajung într-o presă pneumatică. Din strugurii presaţi cu grijă, mustul ajunge în tancuri şi îşi începe metamorfoza sub atenta observaţie a şefului cramei.

 

Villa Vinea doreşte să împărtăşească povestea locurilor şi a oamenilor ce trudesc în vie şi a renaşterii tradiţiilor, legătura cu inovaţia şi modernul. Vor ca viile să îmbrăţişeze din nou Văile Târnavelor, să fie pline de oameni harnici şi vizitatori curiosi. Vor să gustaţi un strop din spiritul transilvănean pentru renaşterea viticulturii româneşti.

 

Contact: wine@villavinea.com, +40 365 505 107

 

Rezervare în prealabil. Grupuri între 2 si 30 persoane.

 

Program: luni - sâmbătă, 10.00 - 18.00

 

Crama este situată la 60 Km de Sighișoara si la 58 km de Biserica fortificată din Biertan.

 

 

Crama Villa VineaCrama Villa VineaCrama Villa VineaCrama Villa VineaCrama Villa VineaCrama Villa VineaCrama Villa VineaCrama Villa VineaCrama Villa Vinea

Vezi si alte crame

Abonați-vă la Newsletter

Veți primi noutăți despre vinuri și activități conexe.

 

Bifați căsuța "Nu sunt robot"