SODINAL - TOTUL PENTRU ENOLOGIE ȘI VINIFICAȚIE

 

Fondată în 1993, compania Sodinal are un rol principal în implementarea și dezvoltarea enologiei și vinificației moderne în Europa Centrală și de Est. Acoperind patru țări și datorită structurii sale bine dezvoltate, echipei de profesioniști și partenerilor cunoscuți la nivel mondial, compania Sodinal implementează inovațiile și contribuie la dezvoltarea enologiei și tehnicilor de vinificație.

sodinal revino

 

_______________________

 

CRAMA VINARTE - STÂRMINA - OLTENIA - OLTENIA

‹ INAPOI
Crama Vinarte - Stârmina - Oltenia

CRAMA VINARTE - STÂRMINA - OLTENIA

Adresa: Comuna Rogova, Jud. Mehedinți

Telefon: +40 723 990 455

Email: starmina@vinarte.ro

Website: www.vinarte.ro

Coordonate GPS: 44.48127, 22.76912

Podgoria Stârmina - între Dunăre și Soare 

 

Aflată la 3 km de Dunăre, podgoria Stârmina se întinde pe o suprafață compactă de 160 ha, răsfațată de mult soare și de adierea blândă a vântului. Diversitatea geologică a solurilor, predominant argiloase și nisipoase, pe alocuri lutoase cu pietricele mici, sau chiar cu bolovani de până la 70 cm în zonele de coastă, permite cultivarea unei mari diversități de soiuri de struguri. Priceperea și pasiunea oamenilor din echipă, condusă de 23 de ani de enologul nostru, Iustin Urucu, se regăsesc în fiecare vin de la Stârmina.

 

Prince Mircea Merlot și Sirena Dunării (Riesling dulce) se produc aici de 23 ani. Prince Mircea Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon, Cuvee d’Excellence și Cuvee Rose, completează de curând portofoliul. Nedeea Roșu, Alb și Rose - sunt asamblaje unice de trei soiuri autohtone - vinuri de terroir pur Stârmina.

 

Crama se află în comuna Rogova, județul Mehedinți, în direcția Calafat (DN56A), la 25 km distanță de orașul Drobeta Turnu Severin, la 100 km de Craiova și 80 km de Calafat.

 

Vizită la cramă și degustare de vinuri

Pachetul Călătorului - Esti în drum prin zonă? Te așteptăm să deguști 3 vinuri și să admiri peisajul. Dacă este vremea mesei, luăm prânzul împreună - nu te costă nimic, nu trebuie rezervare.
0.0 lei / (0.0 euro)
Pachetul de Răgaz - Iți prezentăm podgoria și crama. Te invităm la un finger food oltenesc și degustăm împreună 5 vinuri. Te așteptăm într-un grup de min. 5 persoane, cu rezervare prealabilă 3 zile
80.0 lei / (17.0 euro)
Pachetul Relaxare - Iți prezentăm podgoria și crama. Te invităm la o masă tradițională oltenească (prânz sau cină) și degustăm împreuna 6 vinuri. Te așteptăm într-un grup de min. 7 persoane, cu rezervare prealabilă 3 zile
160.0 lei / (33.0 euro)
Pachetul Fine Dining Oltenesc - Iți prezentăm podgoria și crama. Te invităm la un pairing 7 vinuri + 7 feluri de mâncare din inima Olteniei. Te așteptăm într-un grup de min. 10 persoane, cu rezervare prealabilă 3 zile
235.0 lei / (48.0 euro)

 

Contact turism viticol

 

Telefon: +40 723 990 455

E-mail: starmina@vinarte.ro

 

Program:

Luni – Vineri: 9.00-17.00

Sâmbăta - Duminică: 9.00-19.00

 

Rezervare în prealabil cu minimum 3 zile.

Degustare cu grupuri între 1 și 40 de persoane.

 

Plata cash sau transfer bancar.

Plata cu cardul: DA

Preţurile includ TVA.

 

Cazare în vecinătate, pe malul Dunării:

 

 

Prețurile serviciilor oferite de cramă, comunicate pe site-ul www.revino.ro sunt aproximative și pot fi modificate ulterior de către aceasta.

 

 

Crama Vinarte - Stârmina - OlteniaCrama Vinarte - Stârmina - OlteniaCrama Vinarte - Stârmina - OlteniaCrama Vinarte - Stârmina - OlteniaCrama Vinarte - Stârmina - OlteniaCrama Vinarte - Stârmina - Oltenia

Vezi si alte crame

PROIECTELE NOASTRE

 

CRAMEROMANIA.RO - VINURI ROMÂNEȘTI
Cramele în România, soiuri autohtone de struguri, degustări de vinuri
REVINO BUCHAREST WINESHOW
Salon de vinuri, Ediție Specială, 9-10 Octombrie 2021
 
REVINO CHEESE & WINESHOW
Salon de brânzeturi și vinuri, Ediție Specială

Abonați-vă la Newsletter

Veți primi noutăți despre vinuri și activități conexe.

 

Bifați căsuța "Nu sunt robot"