EVENIMENTE - LANSARI

21-23 septembrie 2019 | A doua ediție FoodService & Hospitality Expo | ROMEXPO

‹ INAPOI

 

FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO 2019

 

Aflat la a doua ediție, FoodService & Hospitality Expo se desfășoară pe durata a trei zile, 21-23 septembrie 2019, la ROMEXPO - spațiu care dispune de toate facilitățile necesare amplasării standurilor și organizării evenimentelor conexe: sesiuni de gătit, seminarii, prezentări.

 

FoodService & Hospitality Expo este un eveniment care vine în întâmpinarea unei nevoi de a reuni sub același “acoperiș” deopotrivă profesioniști și jucători importanți ai industriei într-un cadru organizat care permite interacțiunea și crearea unor parteneriate de durată.

 

Pentru expozanți este o oportunitate de a-și prezenta portofoliul de produse, inclusiv ultimele inovații, de a primi feedback direct de la concurența pe aceeași nișă, dar și de la consumatorul final. Printre expozanți se vor număra furnizori de băuturi alcoolice și non-alcoolice, de produse de patiserie, panificație și cofetărie, furnizori de produse lactate și din carne, legume și fructe, produse congelate, furnizori de echipamente și accesorii dedicate Horeca.

 

Vizitatorii FoodService & Hospitality Expo se pot aștepta să exploreze gama completă de produse ale furnizorilor preferați sau de a iniția noi parteneriate, vor putea testa produsele sau participa la workshop-uri susținute de profesioniști, vor putea comunica direct și informal care sunt așteptările lor de la furnizori pentru colaborările viitoare.

 

Prima ediție s-a bucurat de prezența a 2000 de vizitatori, profesioniști din industrie și 50 de expozanți. Nu au lipsit nici seminariile și show-urile culinare care au fost un punct de atractie pentru vizitorii interesați de provocările industriei.

 

Pentru înscrieri și informații, vă invităm să accesați site-ul dedicat expoziției: www.horecainsight.ro/expo/ sau să contactați florela.ciobotaru@horecainsight.ro; doina.vladutu@horecainsight.ro.

 

Horeca Insight este o platformă online B2B destinată tuturor profesioniștilor din industria ospitalitatii și HORECA și sursă relevantă de informare și comunicare. Horeca Insight are de asemenea o bogată experiență în organizarea de evenimente business-to-business, precum și de a reuni și premia performanța în industrie în cadrul galei Horeca Awards.

 

Abonați-vă la Newsletter

Veți primi noutăți despre vinuri și activități conexe.

 

Bifați căsuța "Nu sunt robot"