SODINAL - TOTUL PENTRU ENOLOGIE ȘI VINIFICAȚIE

 

Fondată în 1993, compania Sodinal are un rol principal în implementarea și dezvoltarea enologiei și vinificației moderne în Europa Centrală și de Est. Acoperind patru țări și datorită structurii sale bine dezvoltate, echipei de profesioniști și partenerilor cunoscuți la nivel mondial, compania Sodinal implementează inovațiile și contribuie la dezvoltarea enologiei și tehnicilor de vinificație.

sodinal revino

 

_______________________

 

CADOURI CORPORATE BRÂNZETURI ȘI VINURI ROMÂNEȘTI

 

Produse 100% românești 

 

Am selectat cu atenție brânzeturi și vinuri locale pentru a oferi experiențe gastronomice complete.

Pachetele noastre pot fi cadoul perfect pentru pasionații de gastronomie și nu numai.

 

BANNER REVINO

EVENIMENTE - LANSARI

21-23 septembrie 2019 | A doua ediție FoodService & Hospitality Expo | ROMEXPO

‹ INAPOI

 

FOODSERVICE & HOSPITALITY EXPO 2019

 

Aflat la a doua ediție, FoodService & Hospitality Expo se desfășoară pe durata a trei zile, 21-23 septembrie 2019, la ROMEXPO - spațiu care dispune de toate facilitățile necesare amplasării standurilor și organizării evenimentelor conexe: sesiuni de gătit, seminarii, prezentări.

 

FoodService & Hospitality Expo este un eveniment care vine în întâmpinarea unei nevoi de a reuni sub același “acoperiș” deopotrivă profesioniști și jucători importanți ai industriei într-un cadru organizat care permite interacțiunea și crearea unor parteneriate de durată.

 

Pentru expozanți este o oportunitate de a-și prezenta portofoliul de produse, inclusiv ultimele inovații, de a primi feedback direct de la concurența pe aceeași nișă, dar și de la consumatorul final. Printre expozanți se vor număra furnizori de băuturi alcoolice și non-alcoolice, de produse de patiserie, panificație și cofetărie, furnizori de produse lactate și din carne, legume și fructe, produse congelate, furnizori de echipamente și accesorii dedicate Horeca.

 

Vizitatorii FoodService & Hospitality Expo se pot aștepta să exploreze gama completă de produse ale furnizorilor preferați sau de a iniția noi parteneriate, vor putea testa produsele sau participa la workshop-uri susținute de profesioniști, vor putea comunica direct și informal care sunt așteptările lor de la furnizori pentru colaborările viitoare.

 

Prima ediție s-a bucurat de prezența a 2000 de vizitatori, profesioniști din industrie și 50 de expozanți. Nu au lipsit nici seminariile și show-urile culinare care au fost un punct de atractie pentru vizitorii interesați de provocările industriei.

 

Pentru înscrieri și informații, vă invităm să accesați site-ul dedicat expoziției: www.horecainsight.ro/expo/ sau să contactați florela.ciobotaru@horecainsight.ro; doina.vladutu@horecainsight.ro.

 

Horeca Insight este o platformă online B2B destinată tuturor profesioniștilor din industria ospitalitatii și HORECA și sursă relevantă de informare și comunicare. Horeca Insight are de asemenea o bogată experiență în organizarea de evenimente business-to-business, precum și de a reuni și premia performanța în industrie în cadrul galei Horeca Awards.

 

PROIECTELE NOASTRE

 

CRAMEROMANIA.RO - VINURI ROMÂNEȘTI
Cramele în România, soiuri autohtone de struguri, degustări de vinuri
REVINO BUCHAREST WINESHOW
Salon de vinuri, Ediție Specială, Mai 2021
 
REVINO CHEESE & WINESHOW
Salon de brânzeturi și vinuri, Ediție Specială

Abonați-vă la Newsletter

Veți primi noutăți despre vinuri și activități conexe.

 

Bifați căsuța "Nu sunt robot"