PRODUCATORI ROMANI BRANZA

ARKASE - REȚETE ELVEȚIENE CU LAPTE MONTAN ROMÂNESC
ARKASE - REȚETE ELVEȚIENE CU LAPTE MONTAN ROMÂNESC Arcuș, jud Covasna Brânzeturile maturate produse local iși fac apariția tot mai des pe mesele românilor din toată țara, iar o parte dintre acestea sunt produse în zona Transilvaniei. Fabrica de [...]
TIMIAN BRANZETURI ARTIZANALE, CHALET SI WELNESS
TIMIAN BRANZETURI ARTIZANALE, CHALET SI WELNESS Cineu, Miercurea Ciuc, jud. Harghita Povestea Timian a luat naștere în mijlocul naturii, între munți cu pășuni bogate și aer curat, în apropiere de Miercurea Ciuc, în Munții Harghita. [...]
DE LA CÂRȚIȘOARA - BRÂNZETURILE DE LA MUUUNTE
DE LA CÂRȚIȘOARA - BRÂNZETURILE DE LA MUUUNTE Ferma de la Munte se află în localitatea Cârtișoara, în județul Sibiu, la poalele munților Făgăraș, într-un loc retras unde animalele cresc într-un mediu natural. Cârtișoara se află în mijlocul [...]
MANUFACTURA DE BRANZA
MANUFACTURA DE BRANZA Cund, jud. Mureș Fie că vorbim de o simplă gustare alături de familie, de o degustare la un eveniment de profil sau de un ingredient folosit în diferite preparate, brânza maturată de la Manufactura de [...]
ASOCIATIA CURTEA CULORILOR
ASOCIATIA CURTEA CULORILOR Sârbova, jud Timiș … din dragoste pentru oameni și pământ Cel ce face bine atrage, fără să vrea, toate privirile. Vorbim aici despre binele pe care îl putem face în societate [...]
HOCHLAND - ATELIER, BRANZA MATURATA IN SALINA
HOCHLAND - ATELIER, BRANZA MATURATA IN SALINA Sovata, jud. Mureș Gama Atelier este un proiect de suflet pentru Hochland România, născut din dorința de a aduce pe piață produse artizanale, care prin savoarea lor nobilă se pot alătura momentelor speciale din [...]
LA COLLINE
LA COLLINE Feleacu, jud Cluj Brânză din lapte de capră după rețetă franceză Mulți dintre noi am crescut cu brânza de capră, cea pe care o pregăteau bunicii noștri la țară. Are multe beneficii, fiind des [...]
FIVE CONTINENT, BRANZA HOREZU
FIVE CONTINENT, BRANZA HOREZU Horezu, jud. Vâlcea Brânza de Horezu și pământul vâlcean unde se modelează ceramica Există multe avantaje nutritive ale laptelui de oaie, avantaje pe care le regăsim și în brânză. [...]
DE LA FERMA
DE LA FERMA Unirea, jud. Alba Brânză de burduf cu omenie Brânza de burduf este reprezentativă pentru România, fiind atestată în numeroase scrieri încă din sec XIV. A fost produsă pentru prima dată la [...]
TINUTUL CALIMANILOR
TINUTUL CALIMANILOR Șaru Dornei, jud Suceava Indiferent dacă este maturată sau proaspătă, producția brânzeturilor este o artă. La fel că orice meșteșug, există o mulțime de artizani care și-au dedicat cariera să o [...]
BRANZA MATURATA DE LA MESENDORF
BRANZA MATURATA DE LA MESENDORF Meșendorf, județul Brașov Dorința firească de liniște și de activități ce ne împlinesc sufletește, după decenii de trai în zgomotul orașelor aglomerate, vine la un moment dat pentru fiecare dintre noi. O [...]
ZADA, BRANZA CINSTITA
ZADA, BRANZA CINSTITA Horodnic de Jos, jud. Suceava Brânză cinstită din Bucovina Se spune că nu există o zonă mai bogată în tradiții și manifestări folclorice decât Bucovina. I se mai spune și patria mănăstirilor și a [...]
LACTATE TOROCKOI
LACTATE TOROCKOI Colțești, județul Alba Transilvania se mândrește cu locuri frumoase și cu arome gastronomice unice, date de priceperea locuitorilor și de diversitatea arcului carpatic. În Munții Trascăului, de peste [...]
LACTATE TARINA, BRANZA DE TAGA
LACTATE TARINA, BRANZA DE TAGA Țaga, jud. Cluj Povestea brânzei de Țaga ne duce în vremuri îndepărtate, acum câteva sute de ani, când ciobanii nobilului Schilling au furat o parte din caşul de oaie al acestuia și l-au [...]

PROIECTELE NOASTRE

 

Bază de date a cramelor din România
 
A1
Salon de vinuri și turism viticol, a 8-a ediție
10-12 Mai 2025
 
Salon gastronomic, a 3-a ediție
5-6 Octombrie 2024

Abonați-vă la Newsletter