SODINAL - TOTUL PENTRU ENOLOGIE ȘI VINIFICAȚIE

 

Fondată în 1993, compania Sodinal are un rol principal în implementarea și dezvoltarea enologiei și vinificației moderne în Europa Centrală și de Est. Acoperind patru țări și datorită structurii sale bine dezvoltate, echipei de profesioniști și partenerilor cunoscuți la nivel mondial, compania Sodinal implementează inovațiile și contribuie la dezvoltarea enologiei și tehnicilor de vinificație.

sodinal revino

 

_______________________

 

VINURI ROMÂNEŞTI, CADOURI AUTENTICE!

 

 

CADOURI CORPORATE


Vă stăm la dispoziție pentru a vă recomanda brânzeturile și vinurile potrivite potrivit pentru partenerii dumneavoastră de afaceri, atât pentru cadouri, cât și pentru petreceri corporate. Ne puteţi contacta telefonic la numărul +40 743 862 874 sau prin e-mail la salut@revino.ro pentru a ne comunica mai multe informații despre eveniment. Produsele sunt exclusiv din segmental HoReCa.


Pentru cadouri, un plus de valoare din punct de vedere creativ, având şi rol de protecţie, în oferă cutiile din carton sau lemn pentru sticlele de vin (pentru o sticlă, două sau trei).

 

www.shop.revino.ro

 

_______________________________________

 

 

CORPORATE GIFTS

 

We are pleased to help you and recommend the right romanian cheeses and winer for your occasion, wether you need it for your business partners, for a corporate event or just as a give-away. We exclusively deal with Horeca products.

 

Just contact us by phone +40 743 862 874 or by email salut@revino.ro and tell us more about the event.

 

For special gifts, we can offer you cardboard or wood boxes, for one, two or three bottles of wine. These boxes will protect the bottle and add creative value to your gift.

 

www.shop.revino.ro

 

 

PROIECTELE NOASTRE

 

CRAMEROMANIA.RO - VINURI ROMÂNEȘTI
Cramele în România, soiuri autohtone de struguri, degustări de vinuri
REVINO BUCHAREST WINESHOW
Salon de vinuri, Ediție Specială, 9-10 Octombrie 2021
 
REVINO CHEESE & WINESHOW
Salon de brânzeturi și vinuri, Ediție Specială

Abonați-vă la Newsletter

Veți primi noutăți despre vinuri și activități conexe.

 

Bifați căsuța "Nu sunt robot"