DE CE ROMANIA?

‹ INAPOI

 

 

UNDE PUTEM SĂ BEM VINURI LA PAHAR IN CENTRUL VECHI AL BUCUREȘTIULUI?

 

 

Bruno Wine Bar & Bistro, un loc puţin dezinvolt, o introducere în particularităţile vinurilor de pe 4 continente, în balansul atent dintre “l’apéritif et le digestif”, plus o selecţie de brânzeturi fine şi gustări în combinaţii perfect echilibrate pentru că, la fel ca şi în cazul unui “marriage” reuşit, vinul şi mâncarea nu pot fi separate. Fiecare îmbunătăţeşte şi întăreşte experienţa întregului.
Aproape 100 de vinuri în portofoliu. Un Shiraz din Africa de Sud, un Viognier din Argentina, un Carmenere din Chile, un Tannat din Uruguay, un Beaujolais din Franţa, o Mustoasa sau o Cramposie din România.
Toate acestea şi mult mai mult decât atât, într-un singur loc mic şi cochet, pe o stradă cu personalitate, într-un oraş care merită să fie explorat la fel de mult ca şi vinurile.

www.brunowine.ro

 

▪ 

 

„Ideea barului de vinuri CORKS a plecat de la tine, consumatorul de vin,  cochet, primitor și dichisit, dar care sa-ți ofere totodată un raport optim între valoarea & experiență livrate și prețul plătit.”

Un concept nou de bar de vinuri unde personalul este reprezentat de somelieri. O atmosferă primitoare și cochetă. Vinul este vedeta absolută la CORKS, selecția de vinuri având la bază câteva sute de etichete. Și vestea bună este ca la CORKS se pot savura toate aceste vinuri și la pahar. Vinuri proaspete și reconfortante sau, dimpotrivă, prețioase vinuri vintage. Vinuri millesime sau medaliate, vinuri-vedetă, vinuri din Lumea Nouă sau cea Veche. Vinuri pentru cunoscători și pasionați sau vinuri populare. 

www.corks.ro

 

▪ ▪ ▪

 

www.dionysos.bar

 

▪ ▪ ▪

 

Clik pe hartă pentru a o vizualiza mărită.Centrul Vechi al Bucurestiului

 

 

Abonare Newsletter
 

Aboneaza-te la newsletter

Afla noutati despre vinurile si cramele din Romania

9 + 3 = ?