EVENIMENTE BRANZA SI VIN

Cheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vin

‹ INAPOI

Brânzeturi, specialități carne și vinuri pentru evenimente private companii, team buildinguri, nunți, botezuri.

_____

 

Vă place brânza și vreți să vă impresionați prietenii sau partenerii de afaceri?

Vă invităm să alegem împreună platoul sau cheese barul potrivit pentru a da o notă specială evenimentului dumneavoastră.

Bufetul și platourile noastre conțin brânzeturi românești, internaționale sau mixte, proaspete sau maturate, acompaniate la alegere cu mezeluri crud-uscate, fructe de sezon, legume, nuci, miere, dulceață sau chiar ciocolată, atent alese pentru a potența aroma brânzeturilor.

Putem de asemenea să organizăm degustări tematice cu brânzeturi din anumite tipuri de lapte, produse în anumite regiuni ale țării și să le asociem cu vinuri.

Platouri Revino Gourmet 2022


Brânzeturile sunt selectate împreună, în funcție de tipul de eveniment, de numărul de invitați, dar și de sezon. Trebuie să știm din timp dacă sunt copii sau invitații au anumite preferințe.

Platourile se fac înainte și pot ridica de la noi sau se pot livra la destinație în București și Ilfov. Cheese barul se pregătește la locație.

Scrieți-ne email la salut@revino.ro despre tipul de eveniment pe care doriți să-l organizați (petrecere privată, botez, nuntă, eveniment corporate) și numărul de persoane, iar colegii noștri vă vor contacta în cel mai scurt timp cu oferta cheese bar.

 

 

Cheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vin
Cheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vinCheese Bars - Degustări tematice cu brânză și vin

PROIECTELE NOASTRE

 

Bază de date a cramelor din România
 
A1
Salon de vinuri și turism viticol, a 8-a ediție
10-12 Mai 2025
 
Salon gastronomic, a 3-a ediție
5-6 Octombrie 2024

Abonați-vă la Newsletter