EVENIMENTE - NOUTATI

Crama SERVE își întărește echipa cooptându-l pe Daniel STANCIU pentru poziția de Director de Dezvoltare

‹ INAPOI

 

Crama SERVE din podgoria Dealu Mare, cunoscută în piața din România ca producător de vinuri premium și high end, își întărește echipa cooptându-l pe Daniel STANCIU pentru poziția de Director de Dezvoltare, poziție nou înființată.

 

 

 

 

Daniel are o experiență de peste 15 ani în marketing și vânzări. Anterior a lucrat în companii precum Syngenta, Summit Agro, Dow Agrosciences, Monsanto și BAYER, cu responsabilități de coordonare în departamentele de vânzări și marketing. 

 

Daniel se vă ocupa de implementarea noii strategii de marketing a companiei SERVE care, după 27 de ani de activitate, pregătește trecerea la generația următoare de viticultori. Pe lângă experiența sa profesională, pregătirea lui academică în agronomie și marketing vor contribui la definirea strategiei de dezvoltare și consolidare a clientelei vinurilor SERVE.

 

”SERVE înțelege modificările stilului de viață al oamenilor și își completează echipa cu un specialist cu experiență în domeniul marketing și vânzări, iar Daniel vine exact cu energia și competențele de care noi avem acum nevoie. Vom explora și valorifica împreună soluții adaptate nevoilor iubitorilor de vinuri.”, a declarat Mihaela TYREL de POIX, proprietar și CEO SERVE.

 

„Sunt onorat și entuziast să mă alătur echipei SERVE, o echipă de oameni minunați care împărtășesc nu doar aceeași pasiune pentru vinuri de excepție dar și ambiția de a fi cei mai buni zi după zi, an după an.”, a declarat Daniel STANCIU.

 

SERVE este o afacere de familie înființată în 1994, investiție franco-română în domeniul viticol. Exploatează 62 ha în localitatea Ceptura, podgoria Dealu Mare și produce anual cca 450.000 sticle de vin având distribuție atât națională cât și la export. Printre vinurile din portofoliul SERVE se numără Vinul Cavalerului, Terra Romana și faimoasele Cuvee-uri inspirate de personalitățile membrilor familiei: Charlotte, Sissi, Alexandru și nu numai, toate realizate de cel mai experimentat enolog din zonă – Aurel ROTĂRESCU.

 

Pentru informaţii suplimentare aici.

 

IMG_4621 (1700x1184)

 

 

PROIECTELE NOASTRE

 

Bază de date a cramelor din România
 
A1
Salon de vinuri și turism viticol, a 8-a ediție
10-12 Mai 2025
 
Salon gastronomic, a 3-a ediție
5-6 Octombrie 2024

Abonați-vă la Newsletter