EVENIMENTE BRANZA SI VIN

Curs de inițiere în lumea brânzeturilor

Degustare de 17 brânzeturi românești și internaționale, asociere cu vinuri și alte băuturi

 

Sâmbătă, 7 septembrie 2024 / Hotel Novotel / București

 

Durată: 5 ore - prezentare proces de producție, degustare de 17 brânzeturi maturate premium, asociere cu vinuri și alte băuturi, ambalare si tăiere

___________________

 

Brânza joacă un rol important în aproape toate bucătăriile lumii, fiind un aliment complex, dar și o experiență personală.

 

La acest curs veți afla informații despre branzeturi maturate din diferite tipuri de lapte (vacă, oaie, capră), cum se produc (lapte crud/pasteurizat, cu pastă moale, semitare, tare), reguli de bază în degustarea brânzeturilor, dar și cum se face un platou (tăiere, asociere și păstrare).

 

Vom degusta 17 sortimente de brânzeturi de la producători locali și internaționali, le vom afla povestea și locul de unde provin. Vom face asocieri cu alte produse complementare, dar și cu vinuri. Nu vor lipsi surprizele.

 

La sosire, vă vom întâmpina cu un pahar de spumant sau băuturi răcoritoare, produse local și gustări cu brânzeturi în asociere.

 

Cursul este susținut de Alina Iancu, fondatoarea proiectului Revino Gourmet, specialist în vinuri și brânzeturi.

 

Data: 7 Septembrie 2024

Durată curs: 11:00 - 16:30

Adresa: Hotel Novotel, Sala Cannes

 

Cost: 575 lei/persoană

Cumpără bilet aici.


În cost sunt incluse:

  • 12 tipuri de brânză românească (25-30 g/sortiment)
  • 5 tipuri de brânză internațională (25-30 g/sortiment) + 1 brânză surpriză
  • 1 spumant (75 ml) sau 1 băutură răcoritoare (330 ml), la alegere (welcome drink)
  • 2 vinuri albe și 1 roșu premium (75 ml/sortiment)
  • 1 băutură spirtoasă
  • pâine și grisine
  • apă, cafea
  • dulceată, fructe proaspete și nuci
  • broșură cu informațiile din curs

 

Politica de rambursare taxă de înscriere

Dacă nu mai doriți să participați la curs, se returnează suma integrală dacă ne anuntați cu cel puțin 5 zile înainte ore înainte. Altfel, se returnează doar 200 lei din suma plătită, sau puteți achiziționa produse de pe site-ul nostru de intreaga sumă.

 

Notă:

14 locuri disponibile

În cazul în care se ocupă toate locurile, vă rugăm să trimiteți un e-mail la: salut@revino.ro ca să vă trecem pe lista de așteptare. Revenim ulterior cu detalii, în cazul în care se eliberează locuri.

 

Pentru oferte personalizate (grupuri private), vă rugăm să de scrieți la salut@revino.ro sau 0743862874.

 

Curs branza cheese classes Revino 24

 

Curs degustare branzeturi_Revino Gourmet 2023

 

 

Curs de inițiere în lumea brânzeturilor, degustare de sortimente românești și internaționale, Hotel Novotel, BucureștiCurs de inițiere în lumea brânzeturilor, degustare de sortimente românești și internaționale, Hotel Novotel, BucureștiCurs de inițiere în lumea brânzeturilor, degustare de sortimente românești și internaționale, Hotel Novotel, BucureștiCurs de inițiere în lumea brânzeturilor, degustare de sortimente românești și internaționale, Hotel Novotel, BucureștiCurs de inițiere în lumea brânzeturilor, degustare de sortimente românești și internaționale, Hotel Novotel, BucureștiCurs de inițiere în lumea brânzeturilor, degustare de sortimente românești și internaționale, Hotel Novotel, BucureștiCurs de inițiere în lumea brânzeturilor, degustare de sortimente românești și internaționale, Hotel Novotel, București

PROIECTELE NOASTRE

 

Bază de date a cramelor din România
 
A1
Salon de vinuri și turism viticol, a 8-a ediție
10-12 Mai 2025
 
Salon gastronomic, a 3-a ediție
5-6 Octombrie 2024

Abonați-vă la Newsletter