Curs de inițiere în lumea brânzeturilor
Degustare de brânzeturi românești și internaționale
21 septembrie2023 / Hotel Novotel / București
___________________
Brânza joacă un rol important în aproape toate bucătăriile lumii, fiind un aliment complex, dar și o experiență personală.
La acest curs veți afla informații despre branzeturi din diferite tipuri de lapte (vacă, oaie, capră), cum se produc (lapte crud/pasteurizat, cu pastă moale, semitare, tare), reguli de bază în degustarea brânzeturilor, dar și cum se face un platou (tăiere, asociere și păstrare).
Vom degusta șapte sortimente de brânzeturi de la producători locali, le vom afla povestea și locul de unde provin. Vom face asocieri cu alte produse complementare, dar și cu vinuri. Nu vor lipsi surprizele.
La sosire, vă vom întâmpina cu un pahar de spumant sau mied, produse local și gustări cu brânzeturi în asociere.
Cursul este susținut de Alina Iancu, fondatoarea proiectului Revino Gourmet, specialist în vinuri și brânzeturi.
Data: 21 septembrie 2023
Durată curs: 18:00 - 21:30
Adresa: Hotel Novotel, Sala Cannes
Cost: 475 lei/persoană
Cumpără bilet aici.
În cost sunt incluse:
- 12 tipuri de brânză românească (25-30 g/sortiment)
- 3 tipuri de brânză internațională (25-30 g/sortiment)
- 1 spumant (75 ml) sau 1 mied (330 ml), la alegere (welcome drink)
- 1 vin alb și 1 roșu premium (75 ml/sortiment)
- pâine și grisine
- apă
- dulceată, fructe proaspete și nuci
- broșură cu informațiile din curs
Politica de rambursare taxă de înscriere
Dacă nu mai doriți să participați la curs, se returnează suma integrală dacă ne anuntați cu cel puțin 72 ore înainte. Altfel, se returnează doar 100 lei din suma plătită.
Notă:
14 locuri disponibile
În cazul în care se ocupă toate locurile, vă rugăm să trimiteți un e-mail la: salut@revino.ro ca să vă trecem pe lista de așteptare. Revenim ulterior cu detalii, în cazul în care se eliberează locuri.
Pentru oferte personalizate (grupuri private), vă rugăm să de scrieți la salut@revino.ro sau 0743862874.