EVENIMENTE

 

Logo NOR SKY RESTAURANT

 

 

România intră în cercul select al metropolelor care se pot mândri cu restaurante poziționate la înălțimi de peste 130 de metri. La finalul unui proiect de amenajare care s-a întins pe 12 luni, compania Stadio Hospitality Concepts a inaugurat restaurantul NOR așezat la etajul 36 al clădirii de birouri Sky Tower, cea mai înaltă construcție din România, 137 metri şi 37 etaje.

 

NOR SKY RESTAURANT

Restaurantul, cu o capacitate de peste 200 de locuri, oferă o vedere unică a orașului în care se disting toate clădirile impozante din peisajul Capitalei, iar, în zilele senine, câmpul vizual include și profilul munților așezați la peste 200 km depărtare.

 

NOR se distinge printr-un decor compus exclusiv din soluții gândite și produse la comandă. Particularitatea spațiului i-a determinat pe designeri să proiecteze un mix original în care niciun corp de mobilier nu depășește 86 de centimetri înălțime pentru a nu interfera cu vederea oferită tuturor clienților în egală măsură.

 

Conceptul meniului completează experiența NOR cu 36 de rețete inspirate din tot atâtea zone de gust și bucătării celebre. Din poziția de reper turistic al Bucureștiului, NOR pune accent și pe bucătăria locală și reinterpretează mai multe preparate celebre din România.

 

Meniul de vinuri este complex, Davino, Recaș, Corcova, Oprișor, Petro Vaselo sau Vinarte sunt câteva dintre cramele românești ale căror vinuri le puteți servi.

 

NOR va fi deschis în fiecare zi, de la orele 10 până la 12 am, și va oferi, un meniu general, un meniu de mic dejun, disponibil în fiecare dimineață, și un meniu de prânz. Accesul se face din Bulevardul Văcărescu, 201.

 

Despre Stadio Hospitality Concepts

Compania Stadio Hospitality Concepts (SHC) deține și operează restaurantele Stadio, Social 1 și NOR din București. Portofoliul mai include produse media, programe de fidelizare și consultanță adresată industriei Horeca.

 

Adresa: Strada Barbu Văcărescu, Sky Tower, etajul 36, București, Romania

 

Rezervări Nor sky restaurant: +40 726 567 567

 NOR SKY RESTAURANT

 

NOR - Primul sky casual restaurant din București situat la 136 de metri înălțime NOR - Primul sky casual restaurant din București situat la 136 de metri înălțime

Abonați-vă la Newsletter

Veți primi noutăți despre vinuri și activități conexe.

 

Bifați căsuța "Nu sunt robot"