EVENIMENTE - NOUTATI

RO.aliment SHOW 2022 - o experiență unică de networking, dedicată industriei alimentare din România

‹ INAPOI

ROALIMANT

 

Industria alimentară și a suplimentelor alimentare din România își dă întâlnire în fiecare an, de 6 ediții, la Conferința RO.aliment SHOW – un eveniment unic care aduce împreună furnizorii și producătorii din industrie, reprezentații departamentelor de calitate, achiziții, cercetare, dezvoltare, marketing și reprezentații autorităților, pentru a discuta despre oportunități și soluții inovatoare pentru creșterea vânzărilor și eficientizarea costurilor companiilor participante și pieței, în general.

 

Ediția de anul acesta, care tratează un subiect de interes pentru intreaga industrie - “Alimente. Dezvoltare. Tehnologie. – Adaptarea soluțiilor moderne la contextul actual” - ne scoate din spatele ecranelor și ne readuce împreună, pentru o experiență inedită, care ne-a lipsit tuturor în ultimii ani.

“RO.aliment SHOW se transformă în 2022 dintr-o conferință formală, într-o întâlnire de conectare și informare, într-un cadru relaxat, dedicat dilogului despre drumul produsului de la materia primă, la raft. Am gândit ca fiecare sector al industriei să aibă o zi dedicată pentru ca cei prezenți să adreseze întrebări punctuale, să testeze produse sau soluții dezvoltate pentru aria lor de activitate. Vrem ca totul să fie relevat atât pentru auditoriu cât și pentru speakeri.”, Claudia Bocean, fondator RO.aliment.

 

În cele 3 zile de eveniment, în care ținuta office și prezentările corporate vor fi înlocuite cu discuțiile deschise despre provocările industriei și despre soluţiile oferite de specialiști, vom avea 6 workshopuri, 60 de ore de networking, 50 de prezentări ale speakerilor de talie națională și internațională – împărțite astfel:

  • 12 Septembrie – “Carne & produse alternative“ și “Lapte, înghețată & produse alternative“
  • 13 Septembrie – “Legume, fructe & băuturi, suplimente alimentare“ și “Plant Based“
  • 14 Septembrie – “Panificație, ouă & produse alternative“ și “Dulciuri & produse alternative“

 

Participarea la RO.aliment Show –  platformă premium de informare şi conectare a industiei alimentare - este cel mai sigur mod de a obţine informaţii de ultimă oră privind: soluții inovatoare pentru creșterea termenului de valabilitate al alimentelor și potențarea calității acestora, reducerea costurilor de producție și eficientizarea lanțului logistic, certificări și consultanță privind siguranța produselor, optimizarea costurilor de producție prin utilizarea echipamentelor profesionale, măsuri de siguranță și ingenă, folosirea utilajelor de ultimă generație.

 

Așteptăm ca anul acesta să ne întâlnim cu peste 500 de participanţi, online și fizic, care să adreseze întrebări de actualitate pentru ca împreună să contribuim la creșterea industriei alimentare din România, atât în calitate, cât și în numărul de antreprenori și clienți fericiți!“, Claudia Bocean.

 

Și pentru că cele mai bune idei se nasc atunci când suntem relaxați şi în compania oamenilor cu interese şi obiective comune, am ales cadrul perfect pentru RO.aliment SHOW, ediţia a 6 a: Hotel Clermont, Covasna.

 

RO.aliment Show – Conferință marca SAB Union, aflată la a 6 a ediție.

 

 

PROIECTELE NOASTRE

 

Bază de date a cramelor din România
 
A1
Salon de vinuri și turism viticol, a 7-a ediție
11-13 Mai 2024
 
Salon gastronomic, a 3-a ediție
5-6 Octombrie 2024

Abonați-vă la Newsletter