EVENIMENTE

Taste & Play Romania. Jocuri interactive pentru iubitorii de vin, distilate, brânzeturi și ciocolată.

‹ INAPOI

 

Roulette de vin, Choco-Gyro sau Poker de distilate, sunt denumirile neobișnuite pentru jocuri gastronomice, cu care o să ne putem întâlni din ce în ce mai frecvent în cadrul evenimentelor din România. Degustarea, divertismentul, însușirea de informații simultană  într-o formă interactivă a devenit disponibilă cu ajutorul echipei experimentate a Taste&Play.

 

Lansarea a avut loc la Bistro Aida în fața unui public format din peste 60 de organizatori de evenimente, jurnaliști și manageri de companii, iar două dintre jocurile captivante au fost degustările interactive Roulette de vin și Choco Gyro.

 

În România sunt disponibile patru programe Taste&Play. Jocurile au la bază câte o masă modificată de cazino, sunt recreative, interactive, și, pe lângă toate acestea, nu există învinși, doar distracție și mâncăruri/băuturi de calitate.  

 

Elementul central al jocului Roulette de vin este o masă specială de ruletă, pe câmpurile căreia, în loc de cifre apar soiuri de struguri, regiuni viticole și alte caracteristici ale vinurilor (an de producție, concentrație de alcool, arome). Participanții sunt serviți cu vinuri din sticle acoperite, pe ale căror caracteristici, pariează cu jetoane. După terminarea pariurilor, sticla este dezvelită și, în timp ce participanții savurează vinul rămas în pahare, se află cine a recunoscut cele mai multe caracteristici.

 

Taste and Play

 

Choco Gyro este varianta cu ciocolată a jocului de casinou Big Six Wheel. Jucătorii, învârtind  Roata Norocului, află ce tip de ciocolată vor trebui să recunoască, după care sunt serviți cu trei probe de ciocolată, dintre care trebuie să aleagă proba de recunoscut. Câștigătorul potului cel mare este cel care reușește să recunoască proba fără ajutorul conducătorului de joc, orice ajutor micșorând șansa de câștig.

Interesant este ca echipa Taste&Play se poate deplasa cu mesele exclusiviste la evenimente, team building-uri din orice colț al țării, garantând o experiență distractivă de însușire a informațiilor.   

 

La evenimentul de lansare, managerul Taste&Play România, István Péntek a afirmat: ”Cu ajutorul jocurilor noastre dorim să aducem mai aproape de publicul larg lumea aromelor și a gusturilor din gastronomie. Am convingerea că pe lângă interactivitatea și caracterul distractiv a jocurilor noastre, mulțumită mobilității acestora, o să oferim momente plăcute și recreative în numeroase locații și multor amatori și pasionați.”

 

István Péntek este somelier și de peste 14 ani se ocupă în mod profesional de vinuri și diferite băuturi alcoolice. În echipa Taste&Play, pe lângă specialiștii din diverse ramuri ale gastronomiei, activează colegi cu experiență în turism și restaurație, vorbitori de mai multe limbi.

 

Sebastian Gheorghiu (Exces Music) – ”Cu toate că de mult timp mă ocup de organizare de evenimente și spectacole, jocurile mi-au oferit o experiență nouă. De mult nu am văzut o formulă de divertisment atât de inovativă, care să se poată integra parctic în oricare dintre evenimentele noastre. Sunt pasionat de vinuri, dar nu aș putea spune că sunt inca expert, de aceea, inițial am avut rețineri dacă o să pot participa la joc . Formatul mesei, abilitatea conducatorului mesei, cat si diversitatea vinurilor au facut sa ma transforme in scurt timp intr-un fan. Cu nerabdare astept urmatorul joc.”

 

Zoltán Márton (blogger) – "Sunt pasionat de vinuri, particip regulat la evenimente cu specific oenologic și gastronomic, despre acestea public frecvent pe bloul meu, astfel că trebuia să fiu prezent la lansarea Taste&Play România. Jocul mi-a oferit o experiență inedită, deoarece am putut degusta cioclată și vinuri de calitate; m-am jucat și, fără să observ, am acumulat informații noi. Abia aștept să testez și celelalte jocuri."

 

Taste and Play

 

 

Taste & Play Romania. Jocuri interactive pentru iubitorii de vin, distilate, brânzeturi și ciocolată.Taste & Play Romania. Jocuri interactive pentru iubitorii de vin, distilate, brânzeturi și ciocolată.Taste & Play Romania. Jocuri interactive pentru iubitorii de vin, distilate, brânzeturi și ciocolată.Taste & Play Romania. Jocuri interactive pentru iubitorii de vin, distilate, brânzeturi și ciocolată.Taste & Play Romania. Jocuri interactive pentru iubitorii de vin, distilate, brânzeturi și ciocolată.Taste & Play Romania. Jocuri interactive pentru iubitorii de vin, distilate, brânzeturi și ciocolată.Taste & Play Romania. Jocuri interactive pentru iubitorii de vin, distilate, brânzeturi și ciocolată.Taste & Play Romania. Jocuri interactive pentru iubitorii de vin, distilate, brânzeturi și ciocolată.Taste & Play Romania. Jocuri interactive pentru iubitorii de vin, distilate, brânzeturi și ciocolată.

Abonați-vă la Newsletter

Veți primi noutăți despre vinuri și activități conexe.

 

Bifați căsuța "Nu sunt robot"