SODINAL - TOTUL PENTRU ENOLOGIE ȘI VINIFICAȚIE

 

Fondată în 1993, compania Sodinal are un rol principal în implementarea și dezvoltarea enologiei și vinificației moderne în Europa Centrală și de Est. Acoperind patru țări și datorită structurii sale bine dezvoltate, echipei de profesioniști și partenerilor cunoscuți la nivel mondial, compania Sodinal implementează inovațiile și contribuie la dezvoltarea enologiei și tehnicilor de vinificație.

sodinal revino

 

_______________________

 

PARTENERI

THE ROMANIA JOURNAL


Articole si reportaje prompte, notabile despre viata de zi cu zi din Romania reunite in cel mai comprehensiv ziar online in limba engleza din Romania sunt disponibile pentru vorbitorii de limba engleza din lumea intreaga, pentru expatii care traiesc in Romania si in alte colturi ale lumii.

 

Ultimele miscari de pe scena politica de la Bucuresti, ultimele actiuni financiare ale decidentilor, stiri de business, IT, investitii si turism, fapte inedite si interesante despre romani si Romania in domeniul justitiei, educatiei, sanatatii, recomandari culturale, din teatru, film, muzica si muzee, ponturi de petrecere a timpului liber, incluzand cele mai captivante destinatii turistice locale, toate sunt la dispozitia dumneavoastra, in orice moment.

 

Intr-un cuvant, The Romania Journal, este un amplu portal catre inima Romaniei, cu stiri de incredere furnizate in fiecare zi de o echipa de jurnalisti experimentati.

 

The Romania Journal 

PROIECTELE NOASTRE

 

CRAMEROMANIA.RO - VINURI ROMÂNEȘTI
Cramele în România, soiuri autohtone de struguri, degustări de vinuri
REVINO BUCHAREST WINESHOW
Salon de vinuri, Ediție Specială, Mai 2021
 
REVINO CHEESE & WINESHOW
Salon de brânzeturi și vinuri, Ediție Specială

Abonați-vă la Newsletter

Veți primi noutăți despre vinuri și activități conexe.

 

Bifați căsuța "Nu sunt robot"