EVENIMENTE - NOUTATI

TopHotel revine cu o ediție specială

‹ INAPOI

 


 

 

În timp ce în 2021 totul este diferit, TopHotel rămâne un eveniment la fel de implicat și dedicat și își propune să ducă mai departe misiunea de a reuni o industrie pentru a dezvolta noi strategii și a oferi răspunsuri la cele mai mari provocări apărute în contextul actual.

 

Pentru a 14-a oară, TopHotel revine în mijlocul industriei turismului și a ospitalității cu o ediție specială, gândită să ofere informații utile și soluții practice în era noului normal. Vă dăm întâlnire pe 27 și 28 mai la prima ediție exclusiv online, cu participare gratuită.

 

REZERVĂ UN LOC

 

 E2_1300x429

 

 

TopHotel Awards premiază profesionalismul

 

După un an de provocări fară precedent, ne vom reuni la TopHotel Awards, într-o ediție specială, pentru a onora curajul de a începe și continua investițiile în industria turismului și a ospitalității, dar și pentru a premia echipele și persoanele care au inspirat și perseverat, având curajul să încerce ceva nou și să se implice într-un mod diferit și pozitiv în perioada ianuarie 2020-mai 2021.

 

Nominalizările la TopHotel Awards 2021 sunt GRATUITE și pot fi făcute ONLINE până la 18 aprilie, accesând site-ul evenimentului. Toate nominalizările primite vor fi analizate de un juriu format din profesioniști ai industriei.

 

 

AFLĂ MAI MULTE DETALII

 

 

3th-sponsori

 

PROIECTELE NOASTRE

 

Bază de date a cramelor din România
 
A1
Salon de vinuri și turism viticol, a 7-a ediție
11-13 Mai 2024
 
Salon gastronomic, a 3-a ediție
5-6 Octombrie 2024

Abonați-vă la Newsletter