EVENIMENTE - NOUTATI

TreiPentruVin.ro - aplicația cu oferte de vinuri și informații utile

 

aplicatia trei pentru vin

 

 

Conceptul TreiPentruVin.ro s-a născut doar întâmplător în timpul pandemiei globale de Coro-navirus: în realitate, el reprezintă întruparea unui vis mai vechi al primelor trei crame private apărute în România după 1990 - și anume o acțiune colectivă și constantă de promovare a culturii vinului bun.

 

SERVE Ceptura, Domeniile Vinarte și Crama Oprișor și-au propus să ofere publicului în primul rând cunoaștere și apoi oferte - și fac asta cu autoritatea dată de experiențele lor combinate, ca și cu viziunea internațională izvorâtă din nașterea lor cu ajutorul capitalului străin.

 

 

TreiPentruVin.ro e utilitatea zilnică a pasionaților de vin.

 

Aplicația TreiPentruVin.ro - disponibilă în Google Play, App Store și Huawei - este gândită ca un instrument modern de comunicare al unei comunități, pe care orice iubitor al vinului să îl poată avea la îndemână, în buzunar, pe propriul terminal mobil. Ea găzduiește oferte comerciale cu vinuri selecționate pe diverse tematici și denumite cu titulaturi in-spiraționale.Iar dincolo de vinuri, aplicația se distinge printr-un conținut bogat, compus din filmulețe educative, interviuri și alte informații utile. Conținutul e completat și promovat cu postări interesante și amuzante în rețelele sociale și menite să mărească, să amuze și să țină laolaltă comunitatea. Pe măsură ce comunitatea crește, membrii ei sunt angrenați în diferite ac-tivități, în cadrul unor evenimente virtuale sau fizice.

 

TreiPentruVin.ro oferă membrilor discounturi, produse în avan-premieră și un cadru de interacțiune cu oenologii celor trei crame. De asemenea, oferă posibilitatea programării cu prioritate a unor vizite la cramele fondatoare care sunt în mod normal indisponibile sau rar disponibile publicului larg. Toate acestea, guvernate de spiritul benevolent al unei comunități cu valori și pasiuni comune.

 

 

trei pentru vin 2021

 

 

PROIECTELE NOASTRE

 

Bază de date a cramelor din România
 
A1
Salon de vinuri și turism viticol, a 7-a ediție
11-13 Mai 2024
 
Salon gastronomic, a 3-a ediție
5-6 Octombrie 2024

Abonați-vă la Newsletter