EVENIMENTE - NOUTATI

Vicii și Delicii, salonul de vinuri, gastronomie și băuturi fine, ajunge în această primăvară pentru prima dată la Timișoara / 24-26 martie 2023

‹ INAPOI

 

 

 

După 5 ani în care a devenit unul dintre evenimentele emblematice ale Aradului, Vicii și Delicii aduce, în perioada 24-26 martie, vinurile nobile, băuturile spirtoase rafinate și deliciile culinare la Timișoara. Evenimentul va avea loc la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara.

 

Producători care au deja o poziție bine consolidată, dar și nume mai tinere de pe piață își vor expune produsele în fața publicului iubitor sau cunoscător, într-un cadru elegant. Peste 40 de expozanți din industria vinului, băuturilor spirtoase sau industriilor conexe își vor pregăti produsele sau serviciile pentru a fi aduse în fața vizitatorilor într-un mod cât mai captivant.

 

Evenimentul este gândit atât pentru publicul larg, care va putea întâlni și degusta vinurile propuse de reprezentanții cramelor românești și internaționale, dar și pentru sectorul HoReCa, organizându-se un spațiu comun de discuții cu rolul de a dezvolta domeniul vinificației și viticulturii.

 

Degustările oferite de producătorii de vinuri și băuturi spirtoase vor fi completate de sesiuni de live cooking, pregătite de chef Radu Zărnescu și chef Cristian Dumitru și wine pairing, pregătite de somelierul Sergiu Nedelea.

 

Program și acces

  • Vineri, 24 martie: 17.00-22.00
  • Sâmbătă, 4 septembrie: 14.00-22.00
  • Duminică, 5 septembrie: 14.00-22.00

 

Prețul biletului de acces este 50 de lei și poate fi achiziționat online de pe site-urile eventim.ro, iabilet.ro, entertix.ro sau de la intrarea în cadrul evenimentului și permite participarea la toate degustările pregătite de cramele prezente. În plus, accesul la eveniment le dă ocazia vizitatorilor să facă parte din acțiunea Timișoara Degustă, prin care vor fi alese cele mai bune vinuri din cadrul Salonului. Fiecare vizitator va avea ocazia, pe baza biletului de acces, să voteze și să-și aleagă vinurile preferate din cadrul Salonului.

 

Evenimentul este organizat de Methexis Events, în parteneriat cu Selgros România și Bibliotheka, susținut de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

 

vicii si delicii

 

PROIECTELE NOASTRE

 

Bază de date a cramelor din România
 
A1
Salon de vinuri și turism viticol, a 7-a ediție
11-13 Mai 2024
 
Salon gastronomic, a 3-a ediție
5-6 Octombrie 2024

Abonați-vă la Newsletter