EVENIMENTE - NOUTATI

 

Wine Up 

 

 

FAIR IN TRANSYLVANIA

1 - 3 APRILIE 2016

 

La prima ediție am reușit să transpunem un vis mai vechi într-un concept si astfel am creat primul târg internațional de vinuri la Cluj. Primăvara aceasta creștem ideea și, timp de trei zile, colorăm din nou orașul cu cel mai elegant și profesionist festival al culturii vinului.

WineUp Fair in Transylvania, Second Edition.

 

Concept

Aromele fascinante ale vinului în pahare cu tâlc, povești și tradiții, puse lângă pereți plini de istorie și prezentate cu dăruire … sau, mai simplu, vă invităm la Wine Up Fair in Transylvania să descoperiţi și să simţiţi lumea fascinantă a vinului.

Trăind și experimentând împreună timp de 3 zile, aducem într-un singur loc istoria și tradițiile cramelor alături de pasiunea oamenilor pentru vin.

Misterele încă ascunse ale vinurilor, surprizele noutăților, atmosfera specială în care se îmbracă Clujul și cultura lui pe perioada târgului, totul se așază perfect în armonia WineUp pentru ca vizitatorii, invitații și chiar organizatorii să se bucure împreună de o experiență completă.

 

Misiune

Ne-am asumat încă de la prima ediție să facem un târg de vinuri - concept și să vă cerem susținerea și implicarea în a-l crește împreună. De ce? Pentru că ne dorim, pur și simplu, să pozitionăm atât România cât și Transilvania la adevarata lor valoare în ceea ce privește arta conceperii vinului, să adăugăm un plus valoare modului de promovare a culturii vinului.

WineUp Fair in Transylvania a pornit la Cluj-Napoca pentru că aici experiențele culturale inedite sunt la ele acasă. 

 

  • aducem oameni și vinuri împreună într-o locaţie deosebită, timp de trei zile pline de evenimente, cursuri, degustări, activități speciale, povești
  • deschidem noi porţi către lumea fascinantă a vinului, aducând cultura vinului mai aproape de profesioniști, pasionaţi și consumatori.
  • creăm o platformă integrată de promovare, comunicare și educare, compatibilă cu tendinţele internaţionale.
  • integrăm Wine Up Fair in Transylvania în lista manifestărilor internaționale din agenda culturală a Clujului precum și în cea a târgurilor de specialitate naționale și internaționale.

 

Calendarul evenimentelor

 

WineUp Fair in Transylvania se va desfășura pe durata a trei zile, 1 -3 aprilie 2016. În cadrul târgului, vizitatorii au posibilitatea să deguste vinurile din gama HoReCa la standurile producătorilor și să participe la evenimentele conexe: masterclass, workshop, cursuri dedicate tinerilor.

Programul târgului: Vineri - Duminică: 12.00 - 21.00

Sesiuni de Masterclass: urmează să fie definitivate

WineUp in the City: în fiecare seară începând cu ora 21.00

 

Organizator

 

ArtVinium se compune astăzi dintr-o echipă specială în care fiecare membru își aduce aportul propriilor pasiuni și vise. De la pasiunea pentru tot ce înseamnă arta producerii vinului, la pasiuni legate de strategii de marketing, branding, poziționare și vânzare, la pasiuni pentru creație și comunicare, la pasiuni pentru organizare eficientă și inovație, ArtVinium se dezvoltă azi cu rapiditate înspre o echipă puternică angajată în proiecte variate.

Cu o bogată experienţă în organizarea de evenimente destinate educării consumatorilor și promovării vinurilor, Ioana Bidian Micu își propune încă o dată prin ArtVinium să ofere, o dată cu WineUp Fair in Transylvania, un proiect integrat lumii vinului în care să se regăsească sub aceeași cupolă consumatori, pasionaţi, producători și specialiști în domeniu.

”Credem cu tărie că România merită să fie apreciată la justa ei valoare pentru vinurile pe care le produce, pentru potențialul de dezvoltare a zonelor viticole, pentru oamenii interesați de arta vinului, pentru cramele construite și întreținute cu pasiune, pentru tradițiile și valorile noastre ca țară cu o istorie bogată.

Timp de trei zile, noi organizăm nu doar un târg sau o întâlnire între părțile implicate în producția și distribuția de vin, ci construim mai ales o rețea autentică de expozanți, specialiști, distribuitori, consumatori, reprezentanți HoReCa, pasionați și curioși care își doresc, la fel ca noi, să creștem împreună în povestea vinului românesc; din punct de vedere social, cultural, educațional și economic.”

 

Contact

 

Ioana Bidian Micu

Managing Director

ioana.micu@artvinium.ro

0745 641 430

 

Mihai Bogdan Colfescu

General Manager

mihai.colfescu@artvinium.ro

0749 222 191

 

Raluca Niculăescu

Executive Manager

raluca.niculaescu@artvinium.ro

0745 641 432

 

Claudia Nagy

Office Manager

claudia.nagy@artvinium.ro

office@artvinium.ro

0749 265 715

 

Patricia Labou

Art Director

patricia.labou@artvinium.ro

0741 218 368

 

PROIECTELE NOASTRE

 

Bază de date a cramelor din România
 
A1
Salon de vinuri și turism viticol, a 8-a ediție
10-12 Mai 2025
 
Salon gastronomic, a 3-a ediție
5-6 Octombrie 2024

Abonați-vă la Newsletter