EVENIMENTE

 

logo Winestone

 

 

Winestone Victoriei 37 te așteaptă într-un decor dinamic și sofisticat ce combină un meniu agreabil și accesibil. Inspirația regională, selecția de vinuri românești și internaționale îmbină plăcut atmosfera pentru a propune o experiență culinară relaxată.

 

Designul restaurantului este gândit pentru a acompania și a se potrivi în situații și stări de spirit diverse: zona de canapele, barul, restaurantul, bucătăria deschisă și wine shop-ul. O diversitate de elemente îmbinate inspirat, pentru a crea o succesiune de spații expuse și de colțișoare intime, în care să savurați pe îndelete mâncarea, vinul, compania. Lemnul masiv și piatra naturală sunt elemente ce contribuie la o atmosferă dinamică și vibrantă. Restaurantul are un aer plăcut cosmopolit, reunind în egală măsură oaspeți ai hotelului și clienti locali, datorită accesului facil din Calea Victoriei - hotelul Novotel.

 

Winestone Novotel

 

Selecția de vinuri domină spațiul și se abate de la alegerile obișnuite. Găsiți vinuri de la crame mici din România, cu oenologi talentați care reinventează vinul românesc si vă ajută să descoperiți tipicitatea soiurilor autohtone, precum și de la crame internaționale renumite.

Selecția de vinuri din wine shop este diversificată iar vinurile cumpărate pot fi servite și în restaurant contra unei taxe de dop.

 

Meniul are influențe de sezon, bazat pe ingrediente autentice, atent selecționate. Pâinea Winestone servită alături de ulei de măsline și mirodenii, platourile de brânzeturi și mezeluri internaționale trebuie neaparat încercate în compania unui pahar de vin. Nu lipsesc supele, clasicul club sandwich și nici preparatele mai complexe de inspirație franceză și regională.

 

Winestone Novotel

 

Conceptul Winestone a apărut în 2013 la Hotel Mercure din Polonia si are două elemente distinctive: selecția de vinuri și servirea meniului pe platouri din piatră, wine-stone.

 

Hotelul Novotel dispune de parcare subterană sau parcarea cu acces din strada Ion Câmpineanu.

 

Winestone Victoriei 37 - Gustul pasiunii Winestone Victoriei 37 - Gustul pasiunii Winestone Victoriei 37 - Gustul pasiunii Winestone Victoriei 37 - Gustul pasiunii Winestone Victoriei 37 - Gustul pasiunii Winestone Victoriei 37 - Gustul pasiunii Winestone Victoriei 37 - Gustul pasiunii Winestone Victoriei 37 - Gustul pasiunii Winestone Victoriei 37 - Gustul pasiunii

Abonați-vă la Newsletter

Veți primi noutăți despre vinuri și activități conexe.

 

Bifați căsuța "Nu sunt robot"