EVENIMENTE

Vizite și degustări de vin la Lacerta Winery – Viile Metaorfosis – Moșia de la Tohani – Ferma Dacilor

‹ INAPOI

 

 

 

 

 

10 OCTOMBRIE - VIZITE SI DEGUSTARI DE VIN

 

Dacă nu ai vizitat o cramă românească sau nu ai ajuns la cele din Dealu Mare, acum este momentul. ReVino.ro organizează sâmbătă, 10 Octombrie 2015, vizite cu degustări de vin în Dealu Mare.

 

Grup de 26 de persoane. Toate locurile au fost ocupate!

 

Programul este urmatorul:

  • 09.15 - Plecarea cu microbuzul din București, autogara din Sos. Orhideelor, nr, 23A, lângă pasajul Basarab (o stație de tramvai de la Gara de Nord). Vezi hartă
  • 11.oo – 13.oo Crama Lacerta - tur cramă, degustare 5 vinuri și gustare rece;
  • 13.3o – 15.3o Crama Viile Metamorfosis - tur cramă, degustare 5 vinuri și gustare rece;
  • 15.5o – 17.5o Mosia de la Tohani - tur cramă, degustare 3 vinuri și gustare rece;
  • 18.oo – 20.oo Cina la Ferma Dacilor (platou haiducesc, pui in sos de rosii și coaste de porc) alături de vinuri Moșia de la Tohani;
  • 20.10 -  plecarea cu microbuzul către București.

PREȚ: 295 Ron/Persoană (TVA inclus) se plătește integral în avans, cu OP sau numerar, cu minim 7 zile înainte de începerea turului.

 

Transportul se face cu microbuzul și este inclus în preț.

Se rambursează suma platită doar dacă se renunță la tur cu 10 zile înainte.

 

Pentru detalii și înscrieri:

 

E-mail: salut@revino.ro 

Mobil: 0743 862 874 (Alina Iancu)

 

Vârsta minimă

 

Pentru participarea eveniment, concnrenții trebuie sa aibă 18 ani împliniţi la data de 10.10.2015. Posibilii doritori de a paticipa si care sunt minori (sub 18 ani) au nevoie de acordul scris al unui părinte/tutore. Formularul trebuie depus de către participant sau părinte/tutore care va trebui să prezinte și un act de identitate.

 

Participare

 

Fiecare persoană înscrisă participa pe propria răspundere. Organizatorii nu sunt răspunzători de posibilele accidentări şi/sau prejudicii cauzate de participarea la acest eveniment.

 

Drepturi de autor

 

Prin înscrierea la eveniment, participanţii vor autoriza organizatorii inclusiv partenerii acestora să folosească şi să reproducă orice material conţinând imagini din cadrul evenimentului care includ participanţii și primirea de informaţii, pe email, cu privire la cursă (noutăţi/newsletter)

 

Modificări

 

Organizatorul își rezervă dreptul de a completa și modifica programul evenimentului fără a notifica în prealabil participanții. Dacă apar modificări semnificative ale regulamentului, acestea vor fi afișate vizibil pe site-ul evenimentului și/sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

Se poate veni și cu mașina personală cu posibilitatea de cazare peste noapte. Nu asigurăm costurile de transport cu mașina personală și nici cazarea.

Relații suplimentare pentru cazare la Ferma Dacilor.

 

Harta tur de crame Dealu Mare

 

Vizite si degustari de vin la crame in dealu mare

 

Abonați-vă la Newsletter

Veți primi noutăți despre vinuri și activități conexe.

 

Bifați căsuța "Nu sunt robot"